У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації наслідків аварії на залізничній станції

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації наслідків аварії на залізничній станції

18.05.15 10:37 0 638
14 травня на залізничній станції міста Здолбунів рятувальники Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели спільні тактико-спеціальні навчання з особовим складом пожежного потягу станцій Здолбунів ДТГО «Львівська залізниця».

Метою навчань було відпрацювання взаємодії підрозділів обласного управління ДСНС та працівників пожежного потягу при ліквідації резонансних пожеж, аварій та стихійних лих на об’єктах залізничного транспорту.

За тактичним задумом навчань в результаті проведення маневрових робіт сталася розгерметизація однієї цистерни з бензином А-80 з послідуючим розповсюдженням пожежі. Командою пожежного потягу безпосередньо на гасіння осередку пожежі було подано один «ГПС-600», а рятувальниками подали на охолодження та захист суміжних цистерн водяний ствол «Протек». Вогнеборці у ході навчання діяли швидко та злагоджено. За короткий термін часу умовну пожежу вдалося локалізувати та ліквідувати.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Спартакіада ...

КОМЕНТАРІ