Рівненська область: рятувальники зустрічають переселенців зі Сходу країни

Рівненська область: рятувальники зустрічають переселенців зі Сходу країни

18.05.15 10:07 0 724
На Рівненщині продовжується робота із зустрічі та поселення людей, що залишають небезпечні території на Сході країни та переїздять в інші регіони нашої держави. Лише цього тижня рятувальники ДСНС разом із представниками органів державної влади та соціальними працівниками зустріли і доставили до місць тимчасового проживання 24 громадянина із зони проведення АТО.

14 травня співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області на залізничній станції міста Дубно зустріли громадянку, що приїхала з Донецької області для тимчасового проживання на Рівненщину. Рятувальники пояснили приїжджій порядок оформлення необхідних документів, вручили «Дорожню карту» з переліком телефонів гарячих ліній для вирішення питань соціального захисту та забезпечення першочергових потреб. Після цього жінку відвезли в гуртожиток, де їй заздалегідь було підготовлено місце для проживання.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує, що обласний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, продовжує приймати звернення від людей, які вирішили залишити райони проведення АТО. Телефони «гарячої» лінії «101», 0 800 500 078, 63-36-01.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Порошенко і Нуланд ...
Наступна новина: «Вигадане «щастя» чи ...

КОМЕНТАРІ