Рівненщина: у рамках проведення «Тижнів безпеки життєдіяльності»,профілактично-роз’яснювальна робота з підростаючим поколінням,триває

Рівненщина: у рамках проведення «Тижнів безпеки життєдіяльності»,профілактично-роз’яснювальна робота з підростаючим поколінням,триває

18.05.15 11:37 0 599
14 травня рятувальники Гощанського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області, в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності, провели «Урок безпеки» для учнів 10-го класу Гощанської загальноосвітньої школи.

Під час уроку розповіли про порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів про основні характеристики боєприпасів, а також нагадали дітям правила безпеки під час їх виявлення.

Також дітей навчили користуватись засобами індивідуального захисту органів вдихання.

Особливо співробітники ДСНС наголосили на порядку дій у разі терористичного акту чи його загрози: що слід класти в екстрену валізу, як поводитися під час нападу і де ховатися у випадку небезпеки.

У зв’язку з наближенням канікул, рятувальники ДСНС нагадали учням правила безпеки на відкритій території та під час відпочинку біля води. Дітям вручили тематичні пам’ятки та інформаційні листівки з питань безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській обла
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Закарпатській ОДА ...
Наступна новина: У Луцьку відзначили День ...

КОМЕНТАРІ