У Рівненській області стан доріг на постійному контролі ДАІ

У Рівненській області стан доріг на постійному контролі ДАІ

18.05.15 10:33 0 586
Працівниками Державтоінспекції спільно з дорожньо-комунальними організаціями проведено весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі області.

За результатами проведення весняного комісійного огляду вулично-дорожньої мережі області за порушення правил утримання доріг та вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд, нормативів з обладнання місць виконання ремонтних робіт, невиконання приписів ДАІ тощо складено 59 протоколів про адміністративне правопорушення на посадових та інших осіб згідно з чинним законодавством, у тому числі 32 протоколи на посадових осіб дорожніх організацій та 20 – комунальних.

Про недостатній стан утримання доріг та вулиць, невжиття ефективних заходів з усунення недоліків, що негативно впливають на безпеку дорожнього руху проінформовано Рівненську обласну державну адміністрацію, прокуратуру Рівненської області, Рівненського міського голову, Службу автомобільних доріг у Рівненській області. Надіслано 31 інформацію до місцевих органів влади та прокуратури.

Загалом упродовж чотирьох місяців поточного року працівниками ДАІ області за результатами перевірок утримання вулично-дорожньої мережі складено 119 протоколів про адміністративне правопорушення на посадових осіб дорожньо-комунальних та залізничних організацій, що безпосередньо відповідають за стан автодоріг, вулиць та залізничних переїздів. В тому числі, за невиконання приписів та вимог ДАІ (ст.188-28 КУпАП) складено 69 протоколів.

Під час обстеження дорожніх умов місць скоєння ДТП у 16 пригодах зафіксовано недоліки в утриманні доріг та вулиць, які стали супутньою причиною скоєння ДТП. За вказаними фактами працівниками ДАІ складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 140 КУпАП.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині визначили ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ