У Рівненській області збив пішохода та зник з місця події (+фото)

У Рівненській області збив пішохода та зник з місця події (+фото)

18.05.15 11:05 0 591


Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукати автомобіль та встановили водія, який здійснив наїзд на пішохода та зник з місця ДТП.

15 травня близько 17 години в місті Рівне, невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись по вулиці Млинівська здійснив наїзд на пішохода 58-річну жительку села Зоря Рівненського р-ну, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Після скоєння наїзду водій з місця пригоди зник.

Прибувши на місце події працівники ДАІ з'ясували, що наїзд на пішохода було скоєно автомобілем «ВАЗ 21043». Правоохоронцями відразу розпочалися пошуки даного транспортного засобу.

Мірами оперативно-розшукових заходів інспекторами ДАІ міста Рівне автомобіль з характерними механічними пошкодженнями для даної ДТП було розшукано в селі Корнин Рівненського р-ну. Також було встановлено водія, який підозрюється у скоєнні наїзду на пішохода. Ним виявився 45-річний місцевий житель.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу. На разі всі обставини даної події встановлюють правоохоронці.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Бригада Городоцьких ...

КОМЕНТАРІ