Щодо учасників ДТП в Ужгороді призначено службове розслідування

Щодо учасників ДТП в Ужгороді призначено службове розслідування

18.05.15 10:50 0 709
О 00.30 в Ужгороді на вулиці Минайській сталося ДТП. Водій автомобіля «Шкода Октавія» допустив зіткнення з автомобілем «Шевролє», за кермом якого знаходилася жителька Ужгорода.

в Ужгороді сталася ДТП. Водій автомобіля «Шкода Октавія» допустив зіткнення з автомобілем «Шевролє», за кермом якого знаходилися жінка. Автомобілем «Шкода Октавія» керував співробітник колишнього УБОЗу. На місце пригоди прибули співробітники Державтоінспекції. Для з'ясування обставин зіткнення також було викликано співробітників відділу внутрішньої безпеки МВС та інспекції з особового складу УМВС України в Закарпатській області. Ними було відібрано свідчення у всіх учасників події, а в медичній установі відібрані на аналіз зразки крові на вміст алкоголю.

«Мною було призначено службове розслідування. Після офіційних результатів медичної експертизи будуть відповідні висновки. Про них ми повідомимо громадськість. Щодо пияцтва за кермом, то моя позиція послідовна та непохитна – звільнення!», – прокоментував подію начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "З громадою – і для ...

КОМЕНТАРІ