Маніфест руху за нову українську музику на фестивалі #SVOЇ прочитає Анджеліка Рудницька

Маніфест руху за нову українську музику на фестивалі #SVOЇ прочитає Анджеліка Рудницька

18.05.15 11:51 0 656
15 травня, у Львові відбудеться перший фестиваль #SVOЇ, який має на меті підтримати вітчизняних музикантів. Маніфест руху за нову українську музику прочитає співачка заслужена артистка України Анджеліка Рудницька.

Про це 15 травня, під час прес-конференції повідомив один із організаторів фестивалю Володимир Бєглов.

Він зазначив, що Рудницька не буде присутня на заході. Її маніфест транслюватимуть з екрану на сцені.

«Фестиваль #SVOЇ є особливим, бо тут немає жодного відомого колективу, знаменитостей, які збирають стадіони, але на переконання організаторів – це ті люди, які будуть мистецьким обличчям України вже завтра», – розповів Володимир Бєглов.

Керівник фестивалю Святослав Румежак зазначив, що його команда створює нову площадку для артистів, які лише з’явилися, аби їм допомогти.

«Ми хочемо сказати «Ні!» платним ротаціям на FM та музичних телеканалах. Українського музиканта, який не просто навчився грати, а створив якісний професійний музичний продукт, має почути як мінімум вся Україна, як максимум – цілий світ. Вони всі цього достойні», – сказав Святослав Румежак.

Він додав, що на сцені виступлять «найдостойніші – музиканти і колективи, які були у Рейтингах «Найкращі альбоми 2014 року», «Відкриття останніх років».

«Ми зібрали артистів різних стилів. Кожен з них представляє щось нове. Ми зібрали всіх в один фестиваль, бо кожен з них поки не має бренду, щоб зібрати величезний зал, але кожен з них достойний цього залу, тому ми віримо, що вони – це майбутнє України», – підкреслив Святослав Румежак.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці просять ...
Наступна новина: Луцьк: громадськість міста ...

КОМЕНТАРІ