Хмельниччина: під час громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники ДСНС вчили людей правилам безпеки

Хмельниччина: під час громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники ДСНС вчили людей правилам безпеки

18.05.15 10:05 0 525
Аби навчити населення основам пожежної безпеки, роз’яснити питання безпеки життєдіяльності та ознайомити людей з професією рятувальника на Хмельниччині постійно проводяться громадські акції.

Під час відзначення Дня Кам’янця-Подільського 16 травня відбулася громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.», у якій активну участь взяли рятувальники ДСНС.

В ході проведення заходу мешканці та гості міста ознайомились із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, що використовується під час гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру.

Рятувальники розповіли людям про причини виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, а також про способи їх уникнення. Не забули працівники служби порятунку нагадати про дотримання правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.

Зважаючи на те, що скоро прийде тепле літо, працівники ДСНС наголосили на дотриманні населенням правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах.

Серед учасників акції були розповсюджені сувеніри, пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Присутні, особливо дітлахи, дізналися багато нового, цікавого, а найголовніше, корисного.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Обережно,кліщі!
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ