Вінничина: валерій Коровій привітав із першою річницею від дня створення медичний центр «Офтальмологічна клініка професора Сергієнка» (+фото)

Вінничина: валерій Коровій привітав із першою річницею від дня створення медичний центр «Офтальмологічна клініка професора Сергієнка» (+фото)

18.05.15 14:01 0 751
Під час урочистостей з нагоди святкування річниці створення у м. Вінниці «Офтальмологічної клініки професора Сергієнка» 15 травня голова ОДА Валерій Коровій вручив подяку обласної державної адміністрації засновнику і керівникові медичного центру доктору медичних наук, професору, президенту асоціації офтальмохірургів України Андрію Миколайовичу Сергієнку.

Очільник області відзначив високий професіоналізм та вагомий особистий внесок професора Сергієнка у розвиток охорони здоров'я Вінниччини та надання колективом медичного центру, який він очолює, висококваліфікованої офтальмологічної допомоги жителям області.

«Мені дуже приємно зазначити, що разом із Андрієм Миколайовичем нами розроблено окрему програму в рамках реабілітації воїнів АТО, а також програму надання офтальмологічної допомоги для незахищених верств населення. Я впевнений, що у нас усе вийде»,- підкреслив Валерій Коровій.

Вітаючи працівників клініки із першою річницею успішної роботи, голова облдержадміністрації відзначила високий рівень підготовки фахівців медичного центру, де нині працюють два доктора та п'ять кандидатів медичних наук, вісім лікарів вищої атестаційної категорії, три - першої категорії. Спеціалістами клініки за допомогою найсучаснішого високоточного обладнання проводяться оперативні втручання, які раніше ніколи не практикувались на Вінниччині і пацієнти змушені були їхати по кваліфіковану допомогу до Києва, чи Одеси.

Протягом першого року роботи центром було надано 20 сертифікатів на безкоштовну високоточну діагностику дітям із малозабезпечених родин області, проведено безкоштовно кілька дороговартісних оперативних втручань малоімущим пацієнтам на загальну суму близько 100 тис. грн.

Спеціалісти медичного центру «Офтальмологічна клініка професора Сергієнка» за рік роботи провели кілька сотень оперативних втручань на задньому відрізку ока. Більше сотні дітей покращили зір, завдяки проведенню різного роду операцій на очах. Майже сотні пацієнтів з глаукомою отримали шанс на повне одужання. Заміну враженого недугом кришталика на високоякісний, європейських виробників штучний кришталик, проведено кільком сотням хворих із міста та області.

Медичний центр професора Сергієнка є першим на теренах центральної частини України, який успішно лікує макулярну дегенерацію сітківки, хворобу, що зовсім недавно вважалась невиліковною і призводила до повної сліпоти. Зараз серйозних успіхів в її лікуванні за допомогою фахівців клініки можна досягти навіть за кілька днів.

«Офтальмологічна клініка професора Сергієнка» — це сучасний медичний сервіс із шанобливим ставленням до пацієнта та підвищеною увагою до контролю медичного процесу. Після проведених оперативних втручань пацієнти протягом місяця безкоштовно перебувають під наглядом лікаря.Всі операції виконуються за технологією «діагностика та хірургія за один день».

Гості, запрошені на святкування, відвідали лікарські кабінети, операційні та лабораторії медичного центру.

Усі присутні мали змогу також подивились короткий фільм про роботу медичного центру, його досягнення та плани на найближче майбутнє.

«Висока кваліфікація наших фахівців досягається тільки шляхом щоденної праці та навчання,- підсумував професор Андрій Сергієнко.- Я горжусь своїм колективом і дуже люблю Вінницю. Я щасливий працювати у цьому місті і щодня радію можливості допомагати тим вінничанам та жителям області, хто цієї допомоги потребує.































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Нью-Йорку продали з ...
Наступна новина: 16 травня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ