стартував V Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні

стартував V Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні

18.05.15 12:46 0 744
15 травня у Вінницькому міському палаці мистецтв «Зоря» стартував V Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України, ветеранів та пенсіонерів служби цивільного захисту. Організатори конкурсу - Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та ДСНС України.

У фестивалі беруть участь більше 150 конкурсантів зі всієї України. Організаційний комітет пісенного конкурсу очолив начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу органів і підрозділів ОРС ЦЗ Олександр Алімов.

У перший день компетентне журі прослуховувало та оцінювало виступи конкурсантів. Серед величезного розмаїття чудових героїко-патріотичних номерів у виконанні талановитих учасників, було визначено чимало кращих виконавців. Всі вони 16 травня будуть брати участь у гала-концерті, на який організатори запрошують всіх вінничан та гостей міста. Всі вони матимуть змогу стати свідками яскравого театралізованого дійства, присвяченого популяризації героїчної служби рятувальників та пожежників, вихованню гідної пам`яті та поваги до захисників України.

За словами організаторів основною метою фестивалю, є сприяння духовному, естетичному та культурному розвитку особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ