На Львівщині визначили кращу команду веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху

На Львівщині визначили кращу команду веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху

18.05.15 10:30 0 594
На Львівщині відбулись змагання команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху. Цьогоріч за перемогу у конкурсі затято боролися ЮІРівці з різних куточків області. Загалом, у грі взяли участь 12 команд.

Такі творчі перегони вже традиційно відбуваються за ініціативи Державтоінспекції, Департаменту освіти та науки, а також Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації. Організатори відзначають: основна мета змагань – нагадати школярам про Правила дорожнього руху та спонукати їх дбати про власну безпеку.

У першому конкурсі юні артисти представили на розсуд журі «візитку» своєї команди. Школярі кепкували над порушниками, розігрували кумедні сценки, співали веселі пісні та дарували глядачам чимало позитивних емоцій і сміху. А ще - закликали жити за правилами людяності, щирості, доброти, любові й ніколи не забувати про безпеку на дорозі.

Не менш яскравими були виступи команд у другому конкурсі – музичному, тож визначити переможців змагань виявилося доволі складно.

Цього року третє місце у грі КВН ЮІР отримали одразу дві команди – «Вищий клас» із міста Хирів (Старосамбірський район) та «ДТП» (Золочівський район). «Срібло» розділили між собою «Королі» з Лапаївської школи та команда з міста Дубляни (Жовківський район).

Перемогу серед веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху здобула команда «Драйв» із львівської школи №42.

Керівник Державтоінспекції області, полковник міліції Олександр Хутняк привітав учасників змагань та подякував керівникам команд за їхню працю. Він наголосив, що такі конкурси допомагають школярам краще засвоїти правила безпеки на дорозі.

Переможці змагань отримали від організаторів дипломи та подарунки, а педагогам, які доклали чимало зусиль для підготовки дітей до конкурсу, - вручили подяки.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у дворах ...
Наступна новина: У Рівненській області стан ...

КОМЕНТАРІ