Відкрили виставку живопису митців Тернопілля

Відкрили виставку живопису митців Тернопілля

18.05.15 17:14 0 653
Виставку живопису митців Тернопілля відкрили 15 травня у виставковій залі обласної організації Національної Спілки художників України.

В її експозиції – твори 17 авторів, членів обласної організації Національної спілки художників України.

Участь у відкритті виставки взяв заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Бицюра. Він подякував організаторам та митцям.

«На виставці представлено дуже різнопланові роботи, тому я вважаю, що кожен з її відвідувачів знайде для себе щось цікаве та корисне, - наголосив Леонід Олексійович. - Різні стилі, різні техніки, різні майстри. Вражає палітра кольорів, оригінальні задуми митців. Я радий, що спілка розвивається, живе, а наші художники дарують все нові твори і цим змінюють світ на краще».

За словами голови правління Тернопільської обласної організації Національної Спілки художників України Ігоря Дороша, у виставковому залі предствлено пейзажі, натюрморти, портрети, роботи, виконані у незвичних сучасних техніках.

Довідково: Виставка діятиме 5 червня. Виставковий зал працює щодня, крім понеділка і вівторка з 10 до 16 год (без обіду). Вхід вільний.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ