Львівщина: вогнеборці провели серед учнів змагання «Юний рятувальник»

Львівщина: вогнеборці провели серед учнів змагання «Юний рятувальник»

18.05.15 12:39 0 634
14 травня рятувальники Яворівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області провели змагання «Юний рятувальник» у Кам’янобрідській ЗОШ I-III ступенів імені Петра Андрусіва. Захід відбувся в рамках проведення тижнів безпеки життєдіяльності у регіоні.

Школярі змагалися у різноманітних конкурсах, які передбачали вміння швидко орієнтуватися у складних ситуаціях, спритність, кмітливість та, звичайно, ж хороші знання. Учні надавали домедичну допомогу потерпілим, транспортували травмованих із складних ділянок місцевості, використовуючи при цьому справжнє альпіністське спорядження.

Наближається сезон літніх канікул і масового відпочинку на природі. Під час навчальних лекцій у освітніх закладах рятувальники завжди наголошують на важливості правильного обрання місця для розведення багаття, та дотриманні елементарних правил пожежної безпеки. Під час змагань, учасники продемонстрували свої знання практично. Учням було необхідно правильно розкласти багаття аби воно було безпечним.

На завершення навчань школярам показали фільм про бойову роботу львівських рятувальників та небезпеки, які вони долають щодня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ