Свободівці Тернопільської районної організації привітали жінок-зв'язкових ОУН-УПА зі святом Матері

Свободівці Тернопільської районної організації привітали жінок-зв'язкових ОУН-УПА зі святом Матері

18.05.15 15:59 0 720
10 травня 2015 року в День матері з квітами та подарунками до стареньких націоналісток навідалися голова Тернопільської районної організації ВО "Свобода" Роман Наконечний та голова депутатської фракції ВО "Свобода" в Тернопільській районній раді Богдан Лихий.

Зі сльозами радощів на очах зустрічали свободівців Надія Гавдьо, зв'язкова з с. Козівка; Мирослава Стебельська, зв'язкова з с. Прошова; репресовані Уляна Комар з с. Скоморохи та Надія Лазута з с. Мишковичі.

На зустрічі вкотре нагадали історію їхнього життя, боротьби та поневірянь, читали повстанські вірші, співали пісень. Дуже були потішені старенькі жінки активним проявом уваги та турботи націоналістів-свободівців, в яких бачать гідне продовження борців за свободу та славу України.

Традиційно, починаючи з 2007 року, націоналісти-свободівці Тернопільської районної організації вшановують зв'язкових ОУН-УПА району. Слід зазначити, здавна в Україні основою народної моралі була глибока повага до батьків. Любов до матері, берегині української родини, вдячність тим, хто народжує в муках і виводить на дорогу самостійного життя.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: 18 – 22 травня – у м. ...

КОМЕНТАРІ