Тернопільська область: команда пожежно-рятувальної служби здобула «срібло» у чемпіонаті Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо

Тернопільська область: команда пожежно-рятувальної служби здобула «срібло» у чемпіонаті Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо

18.05.15 11:00 0 597
13 травня у Тернополі 24 спортсмени з шести збірних команд колективів фізичної культури правоохоронних органів області стали учасниками чемпіонату Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо за програмою обласних фінальних змагань «Динаміада-2015». Серед учасників змагань були й представники пожежно-рятувальної служби.

У підсумку збірна Управління ДСНС посіла почесне друге місце у загальнокомандному заліку. Перше місце у колективу УМВС України в Тернопільській області, а третє – в Головного управління ДФС у Тернопільській області.

В особистому заліку рятувальники теж показали достойні результати. Представники збірної – начальник караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Олександр Федьків виборов першість у ваговій категорії до 100 кг, а провідний інспектор Кременецького районного відділу Ігор Власик виявився кращим у ваговій категорії понад 100 кг. Також відзначився начальник караулу 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Микола Іванах, який здобув друге місце у ваговій категорії до 90 кг.

Переможцям та призерам змагань вручили кубки, дипломи та грамоти Тернопільської обласної організації ФСТ "Динамо" України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку вшанували ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ