У Львові працівники ДАІ спільно з представниками громадських організацій продовжують проводити навчання для юних велосипедистів

У Львові працівники ДАІ спільно з представниками громадських організацій продовжують проводити навчання для юних велосипедистів

18.05.15 18:26 0 651
Для старшокласників Львівської академічної гімназії та НВК імені Василя Симоненка інспектори Державтоінспекції та громадські активісти провели профілактичні заходи на тему безпеки дорожнього руху.

Підлітків ознайомили зі станом дитячого дорожньо-транспортного травматизму та причинами ДТП за участю неповнолітніх.

Діти мали можливість переглянути цікаве відео «Як їздити велосипедом по Львову».

Таке «відеонавчання» є надзвичайно повчальним, оскільки у ньому викладено теоретичні знання та практичні поради для велосипедистів.

Про значення світловідбиваючих елементів старшокласників ознайомили представники кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».

Учасники громадської організації «Львівська Асоціація Велосипедистів» надзвичайно цікаво розповіли дітям про «двохколісні», їхні переваги, а також ризики, що супроводжують велосипедистів.

Для закріплення отриманих знань, вже традиційно, інспектор ДАІ провела цікаву вікторину, переможці якої отримали світлоповертаючі браслети та брошури «Правила дорожнього руху для велосипедистів».

Відділ Державтоінспекції міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі триває ...
Наступна новина: Комісія державних нагород ...

КОМЕНТАРІ