В Ужгороді відкрився прес-центр міліції

В Ужгороді відкрився прес-центр міліції

19.05.15 12:25 0 534
18 травня, в Ужгороді офіційно відкрито прес-центр УМВС України в Закарпатській області. Знаходиться він за адресою: м.Ужгород, вул.Жупанатська,3 Б.

У відкритті прес-центру міліції взяв участь начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, а також представники засобів масової інформації області.

Як запевнив журналістів полковник Шаранич, новий прес-центр покращить взаємодію міліції з представниками ЗМІ. Щотижня тут проводитимуть прес-конференції відповідальні від керівництва УМВС, а також керівники відповідних служб міліції. Від них журналісти можуть отримати будь-яку інформацію, яка їх цікавитиме.

- Цей прес-центр ми відкриваємо задля зближення й спрощення взаємодії міліції з представниками засобів масової інформації,- запевнив Сергій Шаранич. – У цей складний час, що ми переживаємо, особливо важливо подавати достовірну інформацію. Закарпатська міліція відкрита для громадськості. Ми вдячні журналістам за будь-яку інформацію, яка допомагає нам у роботі. За всіма критичними публікаціями нами проводяться перевірки. Адже міліція спільно з журналістами робить спільну справу – захищає спокій у суспільстві й мирне життя наших громадян.

Окремо керівник міліції звернувся до краян. З метою запобігання у цей складний час ескалації суспільно-політичної ситуації та недопущення ускладнення криміногенної обстановки в краї, правоохоронці звертаються з проханням до громадян повідомляти на тел.102 або безпосередньо в міськ-райвідділи про виявлення підозрілих предметів, транспортних засобів та підозрілих осіб. Водночас міліція, разом із органами влади, колегами з СБУ, прокуратури, військовими забезпечить спокій і правопорядок у нашому краї. Для прикладу, днями на в′їзді в нашу область правоохоронці затримали злодіїв-гастролерів із Закавказзя, які їхали до нас обкрадати квартири.

Цікавились журналісти й реакцією керівника міліції на ДТП в Ужгороді, учасником якої, за повідомленням Інтернет-сайтів, був нетверезий працівник колишнього УБОЗу.

- Моя позиція тверда – кожен працівник ОВС, що сяде напідпитку за кермо, буде негайно звільнений з роботи й нестиме кримінальну чи адміністративну відповідальність, в залежності від ступеня його вини, - наголосив очільник закарпатської міліції полковник Сергій Шаранич.

Щодо побиття в Ужгороді активіста руху «НайтРейд» у минулі вихідні, керівник міліції Закарпаття повідомив, що вже порушено кримінальне провадження за цим фактом. Бійка відбулася в історичному центрі міста, проте міліція отримала про це повідомлення вже пізніше, від лікарів. Зараз тривають слідчо-оперативні заходи для встановлення всіх учасників події.

- Я впевнений, що найближчим часом буде встановлено коло учасників цієї пригоди, й вони будуть відповідати перед законом за скоєне, — запевнив начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі неподалік ...

КОМЕНТАРІ