В Ужгороді відбувся День вуличної музики

В Ужгороді відбувся День вуличної музики

19.05.15 12:39 0 608
В обласному центрі, за підтримки управління молоді та спорту ОДА пройшов День вуличної музики, організаторами якого виступили молодіжні організації області.

Ужгород вперше долучився до світової акції «День вуличної музики», яка проходить ще в тринадцяти містах України та восьми країнах світу.

Участь у заході міг взяти кожен. Саме тому сцена в Ужгороді зібрала як аматорів та любителів, так і професійні гурти. Свою творчість дарували бітбоксери, акапельні виконавці, репери, рок-гурти та кавер групи.

Хедлайнерами свята стали хлопці з гурту «Триставісім».

Довідка.

День Вуличної Музики – це наймасштабніший музичний волонтерський проект у світі, започаткований легендарним литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом дев'ять років тому у Вільнюсі.

Під час заходу заради благодійної мети Дмитро Джміль почав свій довгий 1000-кілометровий забіг "МАРАФОН ЖИТТЯ". Дмитро біжить заради дівчат, які потребують допомоги. Марічка та Софійка з народження хворіють на ДЦП.

Раніше вже відбулася акція "Я біжу, щоб вона ходила". Тоді Дмитро Джміль пробіг 100 та пізніше 200 кілометрів. Цього ж разу Дмитро бігтиме з Ужгорода до Києва. Під час забігу волонтери, які супроводжують спортсмена, збиратимуть кошти на лікування дівчат.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ