В Івано-Франківській області рятувальники розповіли лікарям про безпеку

В Івано-Франківській області рятувальники розповіли лікарям про безпеку

19.05.15 13:16 0 566
18 травня косівські рятувальники завітали до Яблунівської районної лікарні, де поспілкувалися з медиками та розповіли їм, як діяти у випадку пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Спершу рятувальники ознайомили медиків з теорією.

Вогнеборці наголосили, яких заходів пожежної безпеки слід неухильно дотримуватись. Також працівники лікарні дізналися про причини виникнення загорань.

Присутнім розповіли і про інші види небезпек – вибухонебезпечні предмети. Пояснили, як треба діяти у разі їх виявлення.

Після теоретичної частини працівники Яблунівської районної лікарні приступили до практичного відпрацювання дій у разі виникнення пожежі. Після проведення евакуації з приміщення лікарні рятувальники продемонстрували медикам пожежно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження, а також розповіли про роботу вогнеборців.

Окрім того, працівники пожежно-рятувальної служби навчили медиків користуватися вогнегасником - кожен бажаючий спробував загасити умовну пожежу.

Такі навчання є корисними та потрібними для кожного медичного працівника Яблунівської районної лікарні, адже їм варто знати, як діяти за будь-яких обставин, особливо, якщо існує загроза життю чи здоров’ю людей.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ