У Рівненській області навіть у віддаленому Старому Селі Рокитнівщини переселенців працевлаштовують

У Рівненській області навіть у віддаленому Старому Селі Рокитнівщини переселенців працевлаштовують

19.05.15 14:30 0 709
Доля вимушено переміщених осіб хвилює кожного українця. Бажання допомогти нашим співвітчизникам єднає людей навколо спільного лиха. Для комплексного сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб мобільна група Рокитнівського районного центру зайнятості 14 травня виїхала до Старого Села – віддаленого населеного пункту, де тимчасово проживають 2 переселенці.

Акцент було зроблено на створенні тимчасових робочих місць, Також серед першочергових питань - організація громадських та інших тимчасових робіт, створення нових робочих місць з механізмом компенсації роботодавцям єдиного соціального внеску.

У заході також взяли участь директор школи Кузьмич Х.Х та фізичні особи - підприємці: Рубельська Г.В, Кибукевич О.Ф, Чурилович О.Ю. Роботодавці надали внутрішньо переміщеним особам інформацію про умови роботи та запросили їх відвідати підприємства.

Про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці доповіла заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шевчук.

Про можливість отримання ваучера, неформальне професійне навчання та професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації в Рівненському центрі професійно-технічної освіти для підтримки конкурентоспроможності осіб на ринку праці розповіла начальник відділу активної підтримки безробітних Наталія Коханевич.

Учасники зустрічі обговорили проблеми внутрішньо переміщених осіб та надали інформацію про конкретні приклади допомоги переселенцям.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині голова ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Бережанах ...

КОМЕНТАРІ