У Рівненській області хочете працевлаштуватися? Приходьте на зустріч

У Рівненській області хочете працевлаштуватися? Приходьте на зустріч

19.05.15 12:44 0 628
Кожна зустріч, організована Рівненським міським центром зайнятості із представниками підприємства ПАТ «Рівнеазот», завершується працевлаштуванням безробітних. Ця традиція підтвердилася й 13 травня, коли з начальником відділу кадрів найбільшого підприємства Рівного Олександром Григор'євим черговий раз зустрілися шукачі роботи.

Захід відвідали безробітні та шукачі роботи, а також особи, які мають групу інвалідності. Усім бажаючим працевлаштуватись на підприємство розповіли про умови виробництва, вимоги до працівників. Учасникам зустрічі роз'яснили про соціальний пакет гарантій та можливості кар'єрного зростання. Безпосередньо на зустрічі начальник відділу кадрів підібрав з числа присутніх двох кандидатів. Один із них, з групою інвалідності – переселенець з Донецької області. Йому запропонували посаду слюсаря-ремонтника. Також Олександр Григор'єв поінформував про вакантні посади оператора дистанційного пульта керування у хімічному виробництві, апаратника синтезу, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, машиніста компресорних установок.

Наступна зустріч для безробітних та шукачів роботи, які бажають працевлаштуватись і реалізувати свої професійні здібності та знання на хімічному підприємстві, відбудеться 10 червня. Отож, запрошуємо всіх бажаючих працювати на 9.00 годину до Рівненського міського центру зайнятості, кабінет 406, 4-й поверх.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку кошти від продажу ...

КОМЕНТАРІ