Гості зацікавлено оглянули навчальні ресторан, майстерні та лабораторії, де здійснюють підготовку кухарів, кондитерів, барменів, офіціантів, майстрів ресторанного обслуговування. Роботодавці схвально оцінили технологічне оснащення навчального процесу та зацікавилися особливостями використання сучасних кухонних пристроїв.
Заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок окреслила напрями можливої співпраці та запропонувала форми взаємодії служби і роботодавців. Вона наголосила, що служба зайнятості готова усіляко сприяти роботодавцям у збереженні трудових колективів та підвищенні кваліфікації працівників. Детально про реєстрацію у центрі зайнятості, присвоєння статусу безробітного та можливості направлення безробітних на професійне навчання розповіла заступник директора Рівненського міського центру зайнятості Світлана Ротар. Пропозиції різних форм професійного навчання працівників шкільних їдалень озвучили заступники директора РЦПТО ДСЗ Людмила Абрамова та Руслана Бодренко. Вони поінформували підприємців про врахування побажань замовників кадрів при підготовці навчальних планів та програм, можливості навчання потрібного персоналу за кошти роботодавців, підкреслили переваги навчання дорослих громадян у центрі профтехосвіти служби зайнятості. Потім зацікавлена розмова продовжилася у форматі «запитання - відповідь».
Ольга Михальчук, голова Ради підприємців, які забезпечують харчування учнів навчальних закладів Рівного, подякувала за презентацію закладу та докладні консультації і висловила сподівання, що співпраця зі службою зайнятості буде ефективною.
Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Львові стартувала перша ...
Наступна новина: Муніципали міста здійснили ...