В Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області – новий керівник (+фото)

В Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області – новий керівник (+фото)

20.05.15 09:49 0 542
19 травня 2015 року голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій представив нового начальника Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрія Круголя. Очільник управління юстиції успішно пройшов конкурсний відбір в Міністерстві юстиції України та відповідно до наказу Міністерства юстиції України №1605/к від 19 травня 2015 року призначений на посаду.

У своєму вступному слові Валерій Коровій відзначив не тільки роль права та правової держави для розвитку суспільства, а й важливість реформ у сфері юстиції, які безпосередньо вплинуть і на соціально-економічний розвиток України в цілому. Валерій Вікторович також говорив про найважливіше завдання юстиції сьогодення - повернути довіру до законів і влади. А бажаючи новопризначеному керівнику успіхів на керівній посаді, висловив підтримку з боку обласної державної адміністрації.

Від імені керівництва та колективу Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області нового очільника привітала Тетяна Вінницька, яка дотепер виконувала обов'язки начальника управління.

Під час представлення новопризначений керівник подякував за надану довіру та приступив до виконання своїх службових обов'язків.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ