Нагородили найкращих учнів Луцька

Нагородили найкращих учнів Луцька

20.05.15 09:08 0 647
У Палаці культури міста Луцька вшановували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів. Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й міста, області та держави.

Участь у заході взяли Луцький міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, голова міського комітету профспілки працівників освіти Галина Василенко, ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко, директор Волинського відділення МАН України Галина Толстіхіна.

У вітальному слові Микола Романюк сказав: « у цій залі ми бачимо кращих з кращих. Це молодий цвіт, гордість нашого міста. Нагородження кращих учнів уже стало доброю традицією. Щиро від душі дякую педагогам за працю. Бажаю вам мати ще більше таких талановитих дітей, які мають глибокі знання і зможуть ефективно використати їх у житті».

Міський голова подякував дітям, які постійно навчалися, вдосконалювалися. Висловив слова вдячності на адресу педагогів за те, що вони допомогли дітям розвинути і батькам за постійне сприяння та допомогу.

Побажав дітям досягнення нових вершин у навчанні та житті, обрати вищі навчальні заклади, які дадуть знання, допоможуть себе реалізувати. “Сподіваюся, спільними зусиллями ми розбудуємо наше місто, зробимо його комфортним”, - звернувся до дітей Микола Романюк та вручив Диплом Переможця конкурсу «Учень року - 2015» Михайлу Павлюку, учню 10 класу Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 (ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з фізики, ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів -членів МАН України (секція технологічних процесів та перспективних технологій), ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі юних фізиків).

Також міський голова нагородив учнів - переможців у номінаціях «Навчальні творчі досягнення», «Художні творчі досягнення», «Винахідник та раціоналізатор», «Високі спортивні досягнення» та інших.

Щирі слова вдячності від педагогів Луцька висловила міському голові Миколі Романюку та депутатам міської ради за постійну підтримку і піклування про освітян, вчитель Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука Оксана Мартинюк.

Для переможців та гостей заходу відбувся святковий концерт за участі шкільних творчих колективів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Семінар «Громадські ...
Наступна новина: Стили интерьеров гостиной ...

КОМЕНТАРІ