Волинська область: рятувальники підвищили професійну майстерність

Волинська область: рятувальники підвищили професійну майстерність

20.05.15 08:08 0 574
Для рятування людей працівник ДСНС зобов’язаний постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, підвищувати боєздатність, фізичну витривалість, розвивати вольові і морально-психологічні якості та навики оперативної роботи в складних умовах, наближених до реальних (висока температура, задимлення).

Так, 19 травня на базі аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та Другої державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька організовано навчання серед пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України у Волинській області.

Вогнеборці пройшли смугу психологічного розвантаження, відпрацювали силові вправи, а також рятування умовного потерпілого із задимленого середовища у димокамері.

Працівники ДСНС повинні бути готовими діяти за призначенням при ліквідації надзвичайних ситуацій, особливо під час пожежонебезпечного весняно-літнього періоду. Для цього необхідно постійно вдосконалювати свої навики в умовах, які максимально наближені до справжніх. Тому рятувальники постійно проводять практичні заняття в задимленому середовищі та психологічні тренінги.

З початку року на Волині працівниками Служби Порятунку «101» ліквідовано 533 пожежі, під час яких врятовано життя 6 людей, у інших надзвичайних ситуаціях - ще 10 волинян.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 20-22.05 – у місті Житомир ...

КОМЕНТАРІ