В Закарпатській області рахівці допомагають "Карпатській Січі"

В Закарпатській області рахівці допомагають "Карпатській Січі"

20.05.15 08:04 0 701
Чи не щотижня на фронт прибуває допомога від рахівських націоналістів. Бійці окремого підрозділу "Карпатська Січ" висловлюють подяку побратимам із Рахівщини за пальне та багато іншого необхідного для боротьби з ворогом. Окрім пального та далекоміра, рахівські свободівці допомагають провізією, засобами гігієни та одягом.

Микола Косівський, керівник Рахівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", вже більше року опікується волонтерськими акціями в краї. До збору коштів на далекомір для вояків зголосилися побратими Павло та Федір Лембаки, Василь Лукачук, Чорний Леон та Анатолій Леон із Тернополя, Василь Турок із селища Золотарьове, Іван Ковбаснюк та Олександр Сороцький з Косівської Поляни, що на Рахівщині.

"Ми постійно збираємо кошти на бензин для спецоперацій, що здійснюють "січовики". Тут також окрема подяка – друзям Василю Лукачуку, Павлові та Федору Лембакам, Анатолію Варцабі, Петрові Шостаку. Це наші друзі, які не вперше допомагають фронтовикам, а рік тому допомагали нам у боротьбі з режимом Януковича", – підкреслив керівник Рахівської "Свободи".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ