На Хмельниччині до 11 років позбавлення волі засуджено жінку,яка зарізала свого співмешканця

На Хмельниччині до 11 років позбавлення волі засуджено жінку,яка зарізала свого співмешканця

20.05.15 10:16 0 635
За рішенням Славутського міжрайонного суду вбивця зобов'язана сплатити матері загиблого моральну шкоду у розмірі 150 тисяч гривень.

Вбивство сталося в одному із сіл Славутського району у січні цього року. 30-річний потерпілий два роки тому вийшов із в'язниці, і став на шлях виправлення. Він вирушив на заробітки до столиці. У гуртожитку, де знімав кімнату, познайомився із заробітчанкою із Донецька. Вирішили жити разом.

На новорічні свята обоє поїхали на Хмельниччину. Після застілля з родиною, на ранок, родичі у будинку знайшли потерпілого з колото-різаними ранами в області серця. Його супутниця втікла.

Одразу ж викликали лікарів та правоохоронців. Основна підозра впала на співмешканку потерпілого. За описом свідка оперативно вирахували таксі, яке вона викликала. Водій розповів, що довіз клієнтку до траси.

Найбільша вірогідність була в тому, що підозрювана повернеться у Київ. Тож орієнтування розіслали на всі пости ДАІ. У Радомишлі Житомирської області жінку зняли з маршрутки. Під час обшуку у її валізі правоохоронці виявили ніж, що слугував знаряддям вбивства, а на тілі — сліди крові. Більше того, з власного телефону вона відправила SMS-повідомлення знайомому про те, що скоїла вбивство.

15 травня Славутський міжрайонний суд закінчив розгляд матеріалів провадження і визнав підозрювану винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді 11 років позбавлення волі та 150 тисяч гривень відшкодування моральної шкоди матері загиблого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 23-24 травня Луцьк стане ...
Наступна новина: На Тернопільщині піврічне ...

КОМЕНТАРІ