У зону АТО вирушили міліцейські спецпризначенці з Хмельницького

У зону АТО вирушили міліцейські спецпризначенці з Хмельницького

20.05.15 08:10 0 512
Зведений загін із 36 правоохоронців вирушив на ротацію в зону проведення антитерористичної операції. Кістяк загону склали бійці спецпідрозділів.

Хлопці замінять на бойових постах своїх колег, які за кілька днів повернуться додому. Більшість працівників міліції їдуть у зону АТО вже вчетверте чи вп'яте. Там вони забезпечуватимуть охорону громадського порядку та допомагатимуть місцевим правоохоронцям виконувати їхні функції.

Провести бійців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Начальник обласного управління внутрішніх справ Микола Семенишин побажав хлопцям успіху та запевнив рідних, що увесь загін повернеться додому в повному складі.

— у нас відбувається чергова ротація, в зону АТО відправляються кращі із кращих правоохоронців Хмельниччини. Це міліціонери, які добровільно виявили бажання захищати цілісність та суверенітет нашої держави. Користуючись нагодою, звертаюсь до рідних і близьких, щоб вони не хвилювалися. У повному складі загін виїжджає, і в повному складі через місяць ми будемо зустрічати хлопців, — запевнив начальник управління.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 20-22.05 – у місті Житомир ...
Наступна новина: Учень з Тернопільщини став ...

КОМЕНТАРІ