Українські рятувальники та представники країн-членів НАТО оглянули місця для проведення міжнародного навчання UKRAINE-2015

Українські рятувальники та представники країн-членів НАТО оглянули місця для проведення міжнародного навчання UKRAINE-2015

20.05.15 09:54 0 544
19 травня – другий день візиту представників країн-членів НАТО на Львівщину в рамках проведення плануючої конференції щодо спільного міжнародного навчання Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації цивільного характеру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій UKRAINE-2015.

Учасники конференції відвідали місця проведення міжнародного навчання, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ Збройних Сил України, та об'єкти і споруди ДП «Екотрансенерго».

Тут вони оглянули місця для розгортання медичного госпіталю ДСНС, пункту прийому потерпілих із всіма системами життєзабезпечення необхідних для проведення евакуації потерпілих із зони надзвичайної ситуації.

Рятувальники спільно з іноземними колегами продумали всі елементи відпрацювань для проведення комплексної розвідки зони надзвичайної ситуації із залученням авіаційних та наземних засобів, ліквідації наслідків аварії на транспорті, аварії на хімічно-небезпечному об'єкті із проведенням спеціальної обробки, гасіння масштабних пожеж у природних екосистемах та багатьох інших змодельованих кризових ситуацій.

Загалом під час польових навчань рятувальники усіх краї-учасників практикуватимуться у проведенні рятувальних операцій, залученні пожежних, рятувальних, медичних підрозділів та формування радіаційного, хімічного і біологічного захисту. Також надзвичайників навчатимуть правил надсилання запиту для залучення міжнародної допомоги.

В районі надзвичайної ситуації учасники тренувань вправлятимуться у розгортанні пересувного пункту управління, містечка життєзабезпечення та мобільного госпіталю для постраждалого населення.

Нагадаємо, що проведення міжнародних навчань заплановано на 21-25 вересня 2015 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 23-24 травня Луцьк стане ...

КОМЕНТАРІ