Львівські рятувальники стали кращими виконавцями пісні про Україну

Львівські рятувальники стали кращими виконавцями пісні про Україну

20.05.15 13:48 0 532
15-16 травня у Вінницькому міському палаці мистецтв «Зоря» відбувся п’ятий Фестиваль героїко-патріотичної пісні серед осіб рядового і начальницького складу, працівників органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України, ветеранів і пенсіонерів служби цивільного захисту.

Організатори конкурсу - Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та ДСНС України.

У фестивалі взяли участь більше 150 конкурсантів зі всієї України. Організаційний комітет пісенного конкурсу очолив начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу органів і підрозділів ОРС ЦЗ Олександр Алімов.

Посеред численної кількості учасників, які прибули на фестиваль, Львівщину представив колектив вокально-інструментального ансамблю «Спалах» у складі Василя Мороза, Володимира Гординського та Олега Боднара.

Почесному журі було вкрай складно визначитись з переможцями, адже фахова підготовка музикантів та співаків була надзвичайно високого рівня. У підсумку конкурсу команда львівських рятувальників отримала перемогу у номінації «Краща пісня про Україну» та «срібло» у номінації «Вокально-інструментальний ансамбль».

Окрім цього, львівські рятувальники отримали подяки від Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна за особистий внесок у розвиток культурно-освітньої роботи, високу професійну майстерність, патріотизм та пропаганду героїчної служби рятувальників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ