Рівненщина: під час чергового виїзду «Мобільного соціального офісу» рятувальники роз’яснили селянам питання цивільного захисту та основні правила безпечної життєдіяльності

Рівненщина: під час чергового виїзду «Мобільного соціального офісу» рятувальники роз’яснили селянам питання цивільного захисту та основні правила безпечної життєдіяльності

20.05.15 10:57 0 569
19 травня у Біловіжській сільській раді Рокитнівського району відбувся виїзний прийом «Мобільного соціального офісу». У його роботі взяли участь представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, районного центру зайнятості та співробітники Рокитнівського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області.

За час роботи «офісу» було проведено інформування населення з питань діючого законодавства та заходів соціального захисту, надавались роз’яснення з питань надання житлової субсидії, державної допомоги сім'ям з дітьми та інше. Зі свого боку працівники Служби порятунку «101» провели інформування та консультування громадян з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, профілактики травматизму невиробничого характеру тощо. На всі питання спеціалістами було надано вичерпні відповіді.

Особлива увага громадян зверталася на запобігання пожеж в екосистемах, оскільки в посушливий весняний період власники земельних паїв часто нехтують правилами пожежної безпеки, спалюючи суху рослинність. Отож землевласникам наголосили на адміністративній відповідальності за самовільне спалювання сухої рослинності.

Відповідно до затвердженого графіку «Мобільний соціальний офіс» постійно здійснює прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Рокитнівського району. Це дозволяє наблизити соціальне обслуговування до населення, забезпечити його доступність, сприяє підвищенню інформованості громадян, у тому числі з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

Рокитнівський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ