В Івано-Франківській області розшукано дві іномарки

В Івано-Франківській області розшукано дві іномарки

20.05.15 13:07 0 631
19.05.2015

Дві іномарки, які було угнано в Івано-Франківську в лютому, а у травні в Коломиї - знайдено.

Повідомлення франківчанина про викрадення автомобіля Toyota Land Cruiser 200, якого він залишив у дворі будинку, де проживає, було зареєстровано ще 3 лютого цього року. Більше трьох місяців працівниками Державтоінспекції спільно з працівниками карного розшуку тривали пошуки, аж поки під час одного з відпрацювань крадену автівку було знайдено у приватному гаражі по вул. Набережній, що на протилежному кінці обласного центру від місця викрадення. Власник зрадів знахідці, хоча й не сподівався, що вона не покинула межі міста чи навіть області. За даним фактом проводиться перевірка.

Крадіжка автомобіля Mitsubishi Pajero сталася у центрі Коломиї в ніч з 05 на 06 травня. Водій забув, що у замку запалювання забув ключі. Тож, залишивши автомобіль відчиненим, фактично сам віддав у руки молодикам, які були неподалік. Запримітивши забудькуватого господаря, хлопці довго не роздумували, а сіли за кермо і подалися в «подорож». Тривалі оперативно-розшукові заходи коломийських правоохоронців, поширення інформації про крадіжку таки дали свої результати і зловмисник, а ним виявився студент одного із ближніх сіл райцентру, тиждень покатавшись, залишив автівку у с.Воскресінці біля річки Прут. Та його діяння не минули безслідно і пильне око міліціонерів відстежили дії молодика. Затриманий зізнався у скоєному.

А Державтоінспекція попереджає водіїв, власників авто, належно дбати про свою власність, адже крадуть в першу чергу те, що погано охороняється. Тож, подбайте про захисні пристрої, які вбережуть авто від злодія, встановіть сигналізацію, покладіть автомобіль у гараж або ж залишайте на охоронних стоянках!

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині на посаду ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ