Учні Ужгородської школи навчались «дорожній грамоті» (+фото)

Учні Ужгородської школи навчались «дорожній грамоті» (+фото)

21.05.15 14:05 0 621
Працівники Державтоінспнкції завітати до учнів ЗОШ № 16 І-ІІІ ступенів міста Ужгорода з навчальною програмою по вивченню Правил дорожнього руху.

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні літніх шкільних канікул, проведення профілактичної роботи серед дітей щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху, 19 травня, працівники Державтоінспекції провели заняття з учнями 1 - 6 класів.





Під час уроків, інспектор з профілактичної роботи УДАІ УМВС Лідія Мацецка, звертала особливу увагу учнів на: правила поведінки на вулиці, автомобілі та будь якому іншому громадському транспорті, як правильно мають діти їздити на велосипедах, а також як правильно потрібно переходити дорогу та поводитись на обочині.



У навчанні взяли участь близько 100 дітей. Особливо активними у спілкуванні були наймолодші школярі. Під час розмови діти задавали інспектору ДАІ багато запитань, на які отримали повні та вичерпні відповіді. Особливо учнів цікавило питання поведінки на дорогах у великих містах-мільйонерах, так як чи мало із них поїдуть на літніх канікулах відпочивати за межі області.

Як відомо, вулично-дорожня мережа у великих містах, має в наявності підземні та надземні пішохідні переходи і тому дітям було роз’яснено правила поведінки на таких переходах.





Також школярі запитували про те, із якого саме віку вони можуть самостійно їздити на велосипедах вулицями міста, так як багато із них мають вдома «двохколісного друга».





В кінці розмови Лідія Мацецка домовилась із дітьми про те, що вони упродовж літніх канікул добре будуть дотримуватимуться Правил дорожнього руху.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ