В Житомирській області завдяки вмілим діям рятувальників чотири родини не залишись без житла

В Житомирській області завдяки вмілим діям рятувальників чотири родини не залишись без житла

21.05.15 11:16 0 542
19 травня о 19:18 на пункт зв’язку 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Житомир надійшло повідомлення про загоряння в дерев’яному житловому будинку на чотирьох господарів, що розташований на одній із вулиць обласного центру.

До служби порятунку «101» зателефонувала господиня однієї з квартир. На момент виникнення пожежі жінка поралася на подвір’ї і побачила, що з даху їхньої будівлі йде густий дим. Вона негайно викликала рятувальників і побігла до сусідів, щоб сповістити їх про небезпеку, адже знала, що в одній із квартир знаходиться літня господиня. Інших двох господарів дома не було.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику, полум’я охопило весь дах будинку. Господарі будинку на цей час перебували в шоковому стані та намагалися зайти в палаючий будинок, тим самим перешкоджали діям вогнеборців.

Враховуючи те, що сусідські будівлі розташовані у кількох метрах від осередку займання, існував ризик, того, що вогонь міг на них перекинутися. Однак завдяки професійним та оперативним діям бійців ДСНС вже о 20:00 пожежу вдалося локалізувати, а о 23:06 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити дах будинку та речі домашнього вжитку.

За попередньою версією, причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі. Наразі усі обставини події з’ясовуються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ