На Хмельниччині рятувальники провели для школярів екскурсію пожежною частиною

На Хмельниччині рятувальники провели для школярів екскурсію пожежною частиною

21.05.15 09:04 0 533
З метою вивчення вимог правил пожежної безпеки, попередження та протидії можливим загрозам життю та здоров’ю, популяризації професії рятувальника, 20 травні на базі 5-ої державної пожежно-рятувальної частини відбулися показові виступи, конкурси та практичні заняття з учнями загальноосвітніх закладів м. Кам’янець-Подільського.

Зокрема, рятувальники показали дітям можливості аварійно-рятувальної техніки та аварійно-рятувального обладнання, в тому числі роботу на автодрабині. Також дітям було продемонстровано порядок саморятування рятувальників з четвертого поверху навчальної вежі.

Учні команди «Імпульс» НВК №13 практично відпрацьовували в’язання вузлів за допомогою рятувальної мотузки, брали участь в оперативному розгортанні автомобіля першої допомоги та вчилися умовно рятувати потерпілих на воді.

Працівники ДСНС ще раз нагадали правила безпеки під час відпочинку на воді та в лісі, а також куди необхідно звертатися по допомогу у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Серед учасників заняття були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Школярі подякували вогнеборцям за цікаву програму і пообіцяли, що будуть виконувати правила безпеки та слухатись батьків.

2 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ