Івано-Франківська область: рятувальники надали допомогу двом чоловікам

Івано-Франківська область: рятувальники надали допомогу двом чоловікам

21.05.15 10:21 0 546
У цьому житті із людьми можуть статися найнесподіваніші ситуації, багато з яких потребують негайного втручання рятувальників. 20 травня о 12:22 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 6 міста Калуш надійшло повідомлення від медиків швидкої медичної допомоги про те, що із балкона квартири на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Богдана Хмельницького випав 80-річний чоловік. Пенсіонер приземлився на дашок магазину, що знаходився на першому поверсі. Це, можливо, й врятувало йому життя.

Випадкові перехожі, побачивши інцидент, одраз ж зателефонували на «швидку», однак медичні працівники не зуміли самостійно зняти потерпілого додолу.

Працівники пожежно-рятувальної служби, котрі уже за кілька хвилин були на місці події, за допомогою висувної драбини вилізли на дашок, через балкон другого поверху винесли постраждалого та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Наразі пенсіонера для обстеження доставили до Калуської центральної районної лікарні.

Майже комічна пригода сталася 20 травня в обідню пору із 50-літнім мешканцем села Рашків Городенківського району. Рибалячи на напівспущеному ставку у Якубівці, він застряг в намулі посеред водойми та не міг самостійно дістатися берега.

Про цю подію городенківським рятувальникам повідомили о 12:35. Прибувши за лічені хвилини до ставка, працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою кінця Александрова та рятувальної мотузки витягнули рибалку-невдаху на берег.

До речі, з початку року рятувальники Прикарпаття уже понад сотню разів виїжджали для надання допомоги людям, котрі потрапили у незвичайні ситуації.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: Рівне: міський голова ...

КОМЕНТАРІ