У Львівській області внаслідок укусу змій 2 жінки потрапили до лікарні

У Львівській області внаслідок укусу змій 2 жінки потрапили до лікарні

21.05.15 08:09 0 556
19 травня о 13:35 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано жінку 1983 року народження, жительку с. Красне Турківського району. Діагноз – укус змії в палець правої стопи.

Також 19 травня о 17:45 надійшло ще одне повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Сколівської центральної лікарні в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано жінку 1939 року народження, жительку с. Сопіт Сколівського району. Діагноз – укус змії в праву верхню кінцівку.

З огляду на події, що трапилися, Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців міста та області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ