У Рівненській області перевозив 22 колоди дуба без документів (+фото)

У Рівненській області перевозив 22 колоди дуба без документів (+фото)

21.05.15 09:08 0 551


Працівники Державтоінспекції Рівненщини зупинили вантажівку, яка перевозила колоди дуба без відповідних на вантаж документів.

близько 11 години під час нагляду за безпекою дорожнього руху на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне, поблизу села Грабів Рівненського району, працівники ДАІ зупинили автомобіль «Камаз» з причіпом, що перевозив 22 колоди дерева (дуб). За кермом вантажівки перебував 52-річний житель Костопільського району.

Під час перевірки транспортного засобу у працівників наряду ДАІ виникла підозра, що даний вантаж перевозиться незаконним шляхом. У подальшому це підтвердилось працівниками слідчо-оперативної групи, яка відразу була викликана на місце події, адже у водія були відсутні документи на перевезення дерева.

Автомобіль доставлений на територію Рівненського райвідділу міліції. Дану подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського райвідділу міліції. Наразі правоохоронці встановлюють законність перевезення вантажу.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області україни в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопілля: визначено ...

КОМЕНТАРІ