Тернопілля: стартував традиційний VІІІ-й обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки»

Тернопілля: стартував традиційний VІІІ-й обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки»

21.05.15 13:23 0 532
20 травня на навчально-тренувальній базі Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області відбувся традиційний VІІІ-й обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки», пам'яті учасника ліквідації аварії на ЧАЕС Кудринського Л.О., в якому брали участь переможці районних та міських зборів-змагань.

Головною метою збору-змагання є популяризація серед дітей та молоді здорового і активного способу життя, підвищення рівня їх практичної підготовки до дій в екстремальних ситуаціях, оволодіння навиками само- та взаємодопомоги психологічної підготовки з питань реагування на надзвичайні ситуації, професійна орієнтація й популяризація професії рятувальника, а також розвиток дитячого руху «Школа безпеки» в області.

Відкривав змагання голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Кожен такий вишкіл, це свого роду спроба віднайти тих молодих людей, які сформують і утвердять добрі традиції бути рятувальником. Це, насправді, дуже важка робота. Я впевнений в тому, що по закінченню змагань, ми побачимо гідне продовження справи рятівника», - сказав Степан Барна.

Очільник області побажав учасникам гарних змагань, великих перемог та командної гри.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЖКП "Покровське": у дворі ...
Наступна новина: Голова Волинської облради ...

КОМЕНТАРІ