Степан Барна привітав тернопільських медиків з Днем медичної сестри

Степан Барна привітав тернопільських медиків з Днем медичної сестри

21.05.15 12:42 0 523
На базі Тернопільської обласної психоневрологічної лікарні відбулося урочисте відзначення Всесвітнього дня медичної сестри.

Привітати медсестер області прибув голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

«Я впевнений в тому, що ми маємо чудових медсестер, які виконують свою роботу злагоджено і професійно. Своєю плідною працею ви змінюєте ставлення до медицини. Низький вам уклін за це!»,- наголосив Степан Барна.

Вітальним словом очільник області відзначив роль медичних сестер в порятунку життя і здоров'я, у виходжуванні важкохворих пацієнтів, а тепер і в наданні допомоги, догляді поранених воїнів АТО.

Степан Барна висловив вдячність за невтомну працю і високий професіоналізм, за жертовність, мужність і героїзм, які проявляють медичні сестри в зоні АТО, рятуючи поранених, надаючи їм першу допомогу, від якої залежить їх життя.

Кращі медсестри області з нагоди свята Міжнародного дня медичної сестри були відзначені грамотами МОЗ України, департаменту охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації, профспілки медичних працівників та Асоціації медичних сестер області.

Перед гостями свята, медичними сестрами з невеликим концертом виступили студенти і викладачі Чортківського медичного коледжу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: громадська ...

КОМЕНТАРІ