Тернопілля: змагаються юні рятувальники з усієї області

Тернопілля: змагаються юні рятувальники з усієї області

21.05.15 13:57 0 520
У Тернополі на навчально-тренувальній базі Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області відкрився традиційний VІІІ-й обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки», пам'яті учасника ліквідації аварії на ЧАЕС Кудринського Л.О. У змаганнях беруть участь переможці районних та міського зборів-змагань.

Вітаючи учасників, перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський, зокрема, наголосив: «Під дуже важливим гаслом відбувається всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» – знати, щоб передбачати, передбачати, щоб діяти. Під час таких змагань та підготовки до них молодь набуває вкрай необхідні у теперішні часи навички – як діяти в екстремальних умовах, як реагувати на них та як працювати у команді. Чим більше будуть обізнані діти, тим безпечнішою буде їхня поведінка. Бажаю успіхів кожній команді і нехай переможе найсильніший!»

Головною метою збору-змагання є популяризація серед дітей та молоді здорового і активного способу життя, підвищення рівня їх практичної підготовки до дій в екстремальних ситуаціях, оволодіння навиками само- та взаємодопомоги психологічної підготовки з питань реагування на надзвичайні ситуації, професійна орієнтація й популяризація професії рятувальника, а також розвиток дитячого руху «Школа безпеки» в області.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ