Вінницька область: піротехніки знешкодили гранату та артилерійський снаряд

Вінницька область: піротехніки знешкодили гранату та артилерійський снаряд

21.05.15 16:58 0 584
20 травня о 08:10 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №19 м. Калинівка надійшло повідомлення від чергового міліції про те, що за межами с. Гущинці у лісі місцевим жителем було виявлено предмет, схожий на вибухонебезпечний. На місці події, фахівцями ДСНС було встановлено, що знахідкою є ручна осколочна наступальна граната М-39.

Цього ж дня о 17:02 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 смт Вороновиця надійшло повідомлення про те, що під час проведення сільськогосподарських робіт на обочині шосе Львів-Кіровоград- Знам’янка за 500 метрів від «тяжилівського кругу» було виявлено підозрілий предмет. Для проведення ідентифікації на місце події було негайно направлено фахівців, які встановили, що знахідкою є 105-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Місця виявлення боєприпасів були одразу огороджені та взяті під охорону працівниками міліції. 21 травня усі вибухонебезпечні предмети знешкоджені групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС.

Шановні громадяни, рятувальники застерігають: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, розбирати тощо – смертельно небезпечно для вас та оточуючих! Бережіть власні життя!

ГУ ДСНС

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ