У Волинській області покарання для убивці батьків - довічне ув’язнення

У Волинській області покарання для убивці батьків - довічне ув’язнення

22.05.15 08:14 0 544
Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 34-річного мешканця села Липини Луцького району, який з особливою жорстокістю убив своїх батьків.

27 вересня минулого року, перебуваючи у їхньому будинку, він завдав 17 ударів ножем матері, а за деякий час, аби приховати злочин, - 7 ударами сокирою по голові зарубав батька, який повернувся додому.

Тіла рідних людей зловмисник вивіз та закопав у полі неподалік гіпермаркету "Епіцетр".

Як повідомив прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Ігор Демчишин, у суді своєї вини чоловік не визнав і у скоєному не розкаявся, хоча до того у подробицях свідчив про обставини вчинення злочину.

Постійно змінюючи покази та дискредитуючи органи досудового розслідування, зловмисник усіляко намагався уникнути відповідальності за свої дії.

Та зібраних у справі доказів вистачило, аби довести, що убив своїх батьків саме він. Потерпілі - брати убивці - наполягали на якнайсуворішому покаранні для нього.

Експерти визнали чоловіка повністю осудним.

Відтак учора, 20 травня 2015 року, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді довічного ув’язнення. Окрім того, він муситиме сплатити двом потерпілим від злочину братам по 500 тис. грн. моральної шкоди.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ