В Луцьку у центральному парку відбулася благодійна акція на підтримку соціально незахищених діток

В Луцьку у центральному парку відбулася благодійна акція на підтримку соціально незахищених діток

22.05.15 15:14 0 527
Традиційно у кінці травня міська рада розпочинає цикл благодійних заходів, спрямованих на змістовне проведення дозвілля дітей соціально-вразливих категорій.

такий захід відбувся у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Організували благодійну акцію Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за сприяння соціального бізнесу.

60 діток-сиріт разом з опікунами мали можливість весело та цікаво відпочити у парку, відвідавши міський зоопарк та випробувавши сили на «Еколого-туристичній стежині здоров'я». Підприємець Олександр Оришко надав можливість безкоштовно відвідати цей спортивно-розважальний об'єкт, підприємство “Лімо” пригостило учасників акцій морозивом, а підприємець Орися Шеремета — квасом.

Завітав до діток і Луцький міський голова Микола Романюк. Він поспілкувався з учасниками заходу та висловив вдячність небайдужим підприємцям, що долучилися до заходу.

“Міська влада завжди турбується про цю категорію дітей. Кожен з нас — це Україна й кожен повинен покласти цеглинку в її розбудову. Діти — це наше майбутнє, тому до них повинна бути особлива увага, а особливо до тих, хто її так потребує”, - зазначив міський голова.

Як розповіла директор Центру Ліна Галан, сьогоднішній захід приурочений до Дня захисту дітей, що відзначатимуть 1 червня. “Ми залучаємо соціально відповідальний бізнес, домовляємося з різними організаціями, що надають розважальні послуги. Дітки, які потребують особливої соціальної підтримки, мають можливість відвідувати такі заходи. Окрім смачних подарунків, кожна дитина отримає запрошення в цирк”, - розповіла вона.

Раділи такому святу діти й дорослі. Віра Іванова, опікун трьох неповнолітніх діток, висловила вдячність міській владі за організацію такого заходу. “Такі акції показують, що міська влада небайдужа до нас, завжди підтримує й допомагає”, - зазначила вона.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ