"Вулицю відремонтували – подбали про дітей,спокій батьків,громади" - Василь Ревчук,депутат Івано-Франківської міської ради,фракція ВО "Батьківщина"

"Вулицю відремонтували – подбали про дітей,спокій батьків,громади" - Василь Ревчук,депутат Івано-Франківської міської ради,фракція ВО "Батьківщина"

22.05.15 12:43 0 593
Ремонту вулиці отця Івана Блавацького, однієї з центральних вулиць мікрорайону Опришівці м. Івано-Франківська, громада домагалася вже давно, але у влади до ремонту цієї вулиці руки не доходили

Я як депутат-мажоритарник від цього мікрорайону і ВО «Батьківщина» направив не одне звернення до посадовців виконавчої гілки влади. Сесія міської ради підтримала депутатський запит з приводу ремонту вулиці. На жаль, не було реальної роботи, а були тільки обіцянки.

Градус соціальної напруги зростав. Стан вулиці о.І.Блавацького від церкви до ротонди «Христа Спасителя» погіршувався, став просто жахливим. Дорожнє покриття перетворилося на «танкодром», а пішохідна доріжка мала значну ямковість. Водії, бережучи свої авто, порушуючи правила, їхали по пішохідній доріжці біля місцевої школи, тому учням іти до освітнього закладу було небезпечно. Звичайно, батьки хвилювалися за своїх дітей, дорослим також доводилося бути дуже уважними.

Щоб показати владі, що ремонт вулиці о.І.Блавацького є одним з пріоритетних для громади, довелося роботу громадської приймальні організувати прямо на вулиці, і разом з мешканцями зібрати сотні підписів пішоходів, водіїв, громадян до виконавчої гілки влади з вимогою відремонтувати вулицю. Допомогла четверта гілка влади – різні засоби масової інформації, – висвітливши цю проблему. Дослухались! Вулицю відремонтували – подбали про дітей, спокій батьків, громади.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині зміни до ...

КОМЕНТАРІ