У Рівненській області на екскурсію в пожежно-рятувальний підрозділ запросили учнів місцевої школи

У Рівненській області на екскурсію в пожежно-рятувальний підрозділ запросили учнів місцевої школи

22.05.15 16:51 0 538
21 травня учнів 3-5-х класів загальноосвітньої школи №8 м. Костопіль місцеві рятувальники запросили на екскурсію до 19-ї державної пожежно-рятувальної частини.

В ході проведення екскурсії діти мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій.

У цікавій захоплюючій формі рятувальники розповіли, як діють оперативно-рятувальні підрозділи у випадку отримання тривожних повідомлень та про те, наскільки від їхніх швидких та злагоджених дій залежить добробут та спокій людей, а інколи і життя.

Черговий караул продемонстрував дітям розгортання пожежного автомобіля для гасіння пожежі. У своїх руках дітлахи змогли потримати пожежний рукав, по якому під час ліквідації вогню подається вода, також приміряти протигаз та бойовий одяг рятувальника.

Бійці Служби розповіли школярам про надзвичайні події, з якими їм прийшлося зустрітись в реальному житті.

Діти із захопленням слухали розповіді вогнеборців та задавали багато різноманітних питань. На завершення екскурсії учні мали можливість сфотографуватися на згадку, а дехто з них уже подумки уявив себе майбутнім рятувальником.

Костопільський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ