У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну роботу з дітьми Чудельських спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів

У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну роботу з дітьми Чудельських спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів

22.05.15 14:53 0 527
19-20 травня в рамках проведення в навчальних закладах Тижня знань безпеки життєдіяльності співробітники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини прийняли участь у Дні цивільного захисту в Чудельських спеціальних загальноосвітніх школах-інтернатах № 1 та № 2.

У ході проведення заходів рятувальники розповіли дітлахам про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Зупинилися на конкретних прикладах про небезпеку необережного поводження із вогнем у лісових масивах краю, розповіли про наслідки пожеж, які виникають через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки та нагади правила поведінки на водоймах.

Крім того працівники Держслужби з НС ознайомили школярів зі специфікою роботи Служби порятунку, продемонстрували пожежний автомобіль першої допомоги, спеціальне обладнання та бойове спорядження вогнеборців, розповіли тактико-технічні характеристики та показали у дії окремі елементи оснащення спецавтомобіля.

Та найбільше емоцій дітлахи отримали, коли рятувальники дали змогу дітлахам загасити умовну пожежу за допомогою водяного ствола та відчути себе справжніми рятувальниками.

А для кращого засвоєння отриманої інформації школярі переглянули повчальний мультфільм про уроки обережності. Щоб учні не забували та дотримувалися правил безпечної поведінки, їм вручили тематичні листівки.

По закінченню заходу, діти та персонал шкіл-інтернатів щиро дякували гостям та запрошували завітати ще.

В свою чергу, керівництво місцевого підрозділу Служби порятунку запросило дітей приїхати на екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу, де дітлахи будуть мати змогу ознайомитися з ще більшим різновидом пожежних автомобілів та спеціального обладнання.

ДПРЧ-8 ДПРЗ-5 ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: ДТП на Волині: Загинув ...

КОМЕНТАРІ