У Рівненській області рятувальники провели День цивільного захисту в місцевому навчальному закладі

У Рівненській області рятувальники провели День цивільного захисту в місцевому навчальному закладі

22.05.15 12:53 0 554
20 травня в Демидівській школі-ліцей у рамках Дня цивільного захисту рятувальники провели навчальні заходи для школярів та педагогічного колективу.

Після уроків за сигналом «Увага всім!» педагоги організовано евакуювали учнів на подвір'я школи, де працівники Служби порятунку розгорнули спецтехніку та аварійно-рятувальне обладнання.

Фахівці пожежної справи розповіли учням про основні заходи безпечної життєдіяльності. Зокрема, про небезпеку, яку несе в собі вогонь, нагадали школярам основні правила, яких потрібно дотримуватися, аби уникнути пожежі, а також правила безпеки при відпочинку на воді та уразі знаходження підозрілих предметів.

А щоб дітям було цікавіше, рятувальники ознайомили їх з пожежно-технічним обладнанням і спорядженням, яке перебуває на озброєнні у вогнеборців та навчили користуватися вогнегасником. Найсміливіші учні мали можливість ліквідувати уявний осередок пожежі за допомогою водяного ствола першої допомоги.

Після побаченого та практичної участі в заходах діти з захопленням ділилися своїми враженнями.

Загалом у ході проведення Дня цивільного захисту школярі отримали багато корисної інформації, а педагоги обмінялися досвідом для подальшого застосування отриманих знань на практиці.

Дирекція школи та діти висловили щиру подяку рятувальникам за проведений захід.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині зміни до ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ