рятувальники взяли участь у конференції Володимирецької районної організації Товариства Червоного Хреста України,де обговорили результати роботи по наданню допомоги переселенцям зі сходу країни

рятувальники взяли участь у конференції Володимирецької районної організації Товариства Червоного Хреста України,де обговорили результати роботи по наданню допомоги переселенцям зі сходу країни

22.05.15 09:06 0 601
20 травня в смт. Володимирець відбулася ХХІІІ звітно-виборна конференція районної організації Товариства Червоного Хреста України. На даній конференції зокрема обговорювалося питання щодо результатів проведеної роботи із надання допомоги громадянам України, які прибули на тимчасове перебування до Володимирецького району з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, а також для мирних жителів в зоні проведення АТО.

В ході обговорення було зазначено, що між Володимирецьким районним сектором ГУ ДСНС України у Рівненській області та районною організацією Товариства Червоного Хреста України організовано тісну співпрацю щодо вивчення стану вирішення соціальних питань, морально-психологічного стану, необхідності отримання різного виду гуманітарної допомоги сім’ями вимушено переміщеним громадянам тощо. За звітний період всі сім’ї переселенців, які мали потребу в гуманітарній допомозі – її отримали.

Крім того, було відмічено, що працівниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу постійно надається активна допомога у зборі та завантаженні гуманітарних вантажів для мирних громадян в зоні проведення АТО, збір яких періодично організовується «Червоним хрестом».

Враховуючи те, що необхідність у гуманітарній допомозі для переселенців та мирних жителів в зоні АТО досі існує, то Володимирецькою районною організацією Товариства Червоного Хреста України продовжується збір гуманітарної допомоги. Всі небайдужі можуть долучатися до даної роботи. Це може бути як одяг та взуття, так і продукти харчування, речі повсякденного вжитку, постільна білизна тощо. Всі хто має намір допомогти, просимо звертатись до Володимирецької районної організації Товариства Червоного Хреста України. Контактна особа: Давидюк Галина Іванівна, тел. 068 039 36 59. Зібрана допомога буде надаватися не лише громадянам-переселенцям, а й мирним жителям, які проживають в зоні АТО.

Володимирецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ