Волинська область: у Ковелі рятувальники провели комплексні навчання на підприємстві «Пакко»

Волинська область: у Ковелі рятувальники провели комплексні навчання на підприємстві «Пакко»

22.05.15 09:17 0 550
21 травня працівники Ковельського міськрайонного відділу Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області спільно з адміністрацією гуртівні «Пакко» провели комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту - гасили умовну пожежу.

Виявивши пожежу, керівник гуртівні провів оповіщення персоналу та покупців через засоби об’єктового гучномовного зв’язку. Особовим складом добровільної пожежної дружини організовано евакуацію людей з приміщень об’єкту. Після евакуації дружинники приступили до гасіння умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння. Про пожежу повідомили пожежно-рятувальну службу за номером «101». На місце надзвичайної події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №4, які спільно з членами добровільної пожежної дружини, загасили пожежу.

Такі тренування навчають працівників підприємства правильно діяти при виникненні надзвичайних ситуацій, злагоджено діяти при виконанні робіт пов’язаних з ліквідацією надзвичайних ситуацій, вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння та надавати першу медичну допомогу потерпілим.

Загалом заходи, що планувались на комплексні тренування, виконані в повному обсязі та досягнута мета тренування – навчити правильно діяти у разі виникнення реальної надзвичайної ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ